Slide

ECIGZ – E-CIGARETTER I KVALITET TIL DEN BEDSTE PRIS

Der er mange gode grunde til at skifte smøgerne ud med e-cigaretter. Der er penge at spare, og de sundhedsmæssige fordele er enorme. Og med ecigaretter fra Ecigz er det slet ikke så svært. Når du handler ved Ecigz er du nemlig sikret varer af den bedste kvalitet, fornuftige priser og en helt unik kundeservice.

Hos Ecigz har vi et bredt udvalg af e-cigaretter og tilbehør til rimelige priser. Vi lægger stor vægt på at kvaliteten er i top, og derfor kan du altid regne med, at de elektroniske cigaretter, du finder i vores webshop, er både flotte og funktionelle – og du har naturligvis altid 14 dages fuld returret.

I vores shop finder du også e væske i et utal af smagsvarianter. Du kan få e-væske, der smager af alt fra jordbær og æble til kaffe og mentol – og så selvfølgelig af tobak.

Er der noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere i nærmeste Ecigz forretning, der gerne hjælper dig med at finde netop den e-cigaret og de e-væsker, der passer bedst til dig og dine behov. Vi er selvfølgelig også klar til at svare på spørgsmål af mere teknisk karakter.

Tilfredse kunder er vores bedste anbefaling. Derfor håber vi at du vil dele dine oplevelser med Ecigz med dine venner og bekendte.

 

Vi ser frem til at betjene dig.

VORES BUTIKKER

Ecigz har butikker i hele landet og der kommer ofte nye.
Klik på linket for at finde din nærmeste Ecigz butik.

Find din nærmeste Ecigz butik her.

OVERVEJER DU EN E-CIGARET?

Som nybegynder i e-cigaret verdenen er der rigtig mange ting at holde styr på. For hvad skal du egentligt bruge, når du køber din første ecigaret? Og hvad betyder alle de forskellige udtryk, som beskriver e-cigaretterne? Vi er helt med på, at det kan være svært at finde ud af i starten, og derfor sidder vi altid klar i butikkerne til at hjælpe dig på vej, så du kan få den bedste start på dit rygestop.

Når du køber din første e-cigaret, skal du naturligvis finde den helt rette til netop dit behov. Derudover har du brug for væske dertil, da en elektrisk cigaret ikke har nogen virkning uden e-væske. Som det sidste er der tilbehør, som følger med til e-cigaretten, så du kan holde produktet ved lige og få den bedst mulige oplevelse med at dampe. Alt dette kan vi hjælpe dig på vej til, ved et besøg i en af vores mange butikker rundt om i landet.

At navigere imellem de mange fagtermer som coil, ohm, VG, PG osv. kan vi som at bevæge sig på en hængebro i blæsevejr. Derfor anbefaler vi hos Ecigz altid at man søger råd og vejledning hos sin lokale e-cigaret forretning, for at få den bedste og meste sikre opstart på e-cigaretter. Hos Ecigz har vi over 6 års forhandler erfaring med e-cigaretter, mange af vores medarbejdere har over 10 års brugererfaring med at dampe på både store, som små e-cigaretter.