E-Cigaretter

 

I vores forskellige shops finder du også e væske i et utal af smagsvarianter. Du kan få e-væske, der smager af alt fra jordbær og æble til kaffe og mentol – og så selvfølgelig også af tobak.

Er der noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker hvor vores dygtige medarbejdere, gerne hjælper dig med at finde netop den e-cigaret og de e-væsker, der passer bedst til dig og dine behov. Vi er selvfølgelig også klar til at svare på spørgsmål af mere teknisk karakter.

Når du køber elektroniske cigaretter og e-væske hos Ecigz gør vi os stor umage med, at få introduceret vores kunder så godt som muligt omkring den e-cigaret eller e-væske de har købt, så du som kunde ikke er helt på herrens mark angående dit nye køb. Derved er du sikret at god viden omkring dit produkt du har købt, så du ikke begår nogle fejl som muligvis kan påvirke din damp oplevelse.

Tilfredse kunder er vores bedste anbefaling. Derfor håber vi at du vil dele dine oplevelser med Ecigz.dk med dine venner og bekendte.

Vi ser frem til at betjene dig.